dimarts, 19 de maig de 2015

Massatge Esportiu

Massatge Esportiu:

Un massatge aporta nombrosos beneficis a qualsevol persona. Cal destacar que per als esportistes, per tot el desgast i sobrecàrrega muscular que experimenten és principalment important. Aquests massatges tenen un efecte analgèsic, ajuden a la prevenció de lesions, estimulen la circulació sanguínia, eliminen les toxines i ajuden a alinear les fibres musculars.

Dintre del massatge esportiu es poden distingir tres tipus:


El Pre-Esportiu: que es realitza des de les 24 hores abans a la competició, fins al moment just abans de començar la mateixa i es caracteritza per ser un massatge curt i indolor.

El Post-Esportiu: és curt, lent i profund i es porta a terme just després del desgast físic. Depenent del grau d'intensitat de l'activitat física es requerirà més o menys immediatesa en l'aplicació del massatge.

El massatge de descarrega o manteniment: és el qual es fa entre una competició i altra i es distingeix perquè és lent, profund i més llarg que els dos anteriors. El més utilitzat entre els esportistes. El que fem es descarregar la musculatura i l'esportista poder tornar a carregar fins arribar al estat òptim per estar el millor possible per la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada